Mobil klímaberendezés AGA 7000 BTU 613-401069 | Hűtés-fűtés-légtisztítás | Inlea.hu - a játék webáruház

Mobil klímaberendezés AGA 7000 BTU 613-401069

A forró nyári napok beköszöntével a kényelmes hőmérséklet a házban vagy az irodában válik a legfontosabb prioritássá. Az Aga Mobile 7000 BTU klímaberendezés frissítő megkönnyebbülést hoz, és kellemes környezetet garantál még a legmelegebb napokon is. A 7000 BTU/h hűtőteljesítményével ez a mobil klímaberendezés akár 15 m²-es ... Teljes leírás
103 890 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés szeptember 18.
Gyártó: AGA
Cikkszám: K19221


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@kertaktiv.hu e-mail címen.

A forró nyári napok beköszöntével a kényelmes hőmérséklet a házban vagy az irodában válik a legfontosabb prioritássá. Az Aga Mobile 7000 BTU klímaberendezés frissítő megkönnyebbülést hoz, és kellemes környezetet garantál még a legmelegebb napokon is. A 7000 BTU/h hűtőteljesítményével ez a mobil klímaberendezés akár 15 m²-es helyiségek hatékony hűtésére is képes. Ez ideálissá teszi kisebb helyiségekbe, irodákba vagy hálószobákba. A hőmérséklet beállítása 16°C és 32°C között lehetséges, így az éghajlatot pontosan az igényeihez igazíthatja.

A 290 m³/h légáramlás biztosítja a hatékony légáramlást és a helyiség gyors lehűtését.A mobil klíma nem csupán hűtést kínál. Párátlanító és szellőztető funkciókkal van felszerelve, így sokoldalú eszköz egész éves használatra. Az alvás közbeni maximális kényelem érdekében a légkondicionáló éjszakai üzemmóddal van felszerelve. Ez az üzemmód minimálisra csökkenti a zajt, és stabil hőmérsékletet tart fenn, hogy semmi ne zavarja az alvást.

A 4 keréknek köszönhetően a légkondicionáló szobáról szobára mozgatása teljesen egyszerű. Ezenkívül egy távirányítóval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi az összes funkció kényelmes beállítását anélkül, hogy fel kellene kelnie a kanapéról vagy az ágyból. Az időzítő lehetővé teszi, hogy beprogramozza a légkondicionálót, hogy egy adott időpontban kikapcsoljon, ami segít energiamegtakarításban.

A mobil klímaberendezés környezetbarát R290 hűtőközeget használ, amely környezetbarát, ugyanakkor magas hűtési hatékonyságot biztosít. Ennek a hűtőközegnek alacsony a globális felmelegedési potenciálja (GWP), ami azt jelenti, hogy használata hozzájárul bolygónk védelméhez.

Az A energiaosztályú és 780 W-os hűtési fogyasztással a mobil klíma nemcsak nagy teljesítményű, hanem energiatakarékos is. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a kellemes hűvösséget anélkül, hogy aggódnia kellene a magas villanyszámlák miatt.


Jellemzői:

  • A energiaosztály
  • Párátlanítóként is használhatod
  • Ajánlott szobaterület 15 m2
  • Mozgatható léc SWING funkcióval
  • Automata elpárologtatóval felszerelt
  • Ökológiai hűtőközeg R290
  • 4 kerék a könnyebb mozgatáshoz
  • Időzítő automatikus leállítással
  • Hűtési teljesítmény 7000 BTU/óra
  • A távirányító hozzájárul a mobil klímaberendezés használatának kényelméhez

 Termék paraméterei

Hűtési teljesítmény: 7000 BTU/h

Zajszint: 65 dB

Párátlanítási teljesítmény: 0,7l/h

Levegőmennyiség: 290 m³ / h

Hűtési fogyasztás: 780 W

Teljesítmény: 220-240 V, 50 Hz

Energiaosztály: A

Kábel hossza: 1,8 m

Klíma magassága: 70,5 cm

Légkondicionálás mélysége: 30 cm

A klíma szélessége: 30 cm

Gyártó: Aga


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek